pátek 2. ledna 2009

tipy pro nákup přes aukční servery

můj oblíbený translate.google.com solution, nebudu to ani upravovat, protože si myslím,že je to srozumitelné. zdroj zde

Poznejte položky
Know položku jste přihazování nebo sniping a zachovat její skutečnou hodnotu v paměti, jak jste nabídku. Je položka popsána podrobně s podmínkou uvést. Je jasný obraz s jakoukoli vady zvýrazněny. Pokud potřebujete, výzkum hodnota cena s průvodci nebo hledání eBay je aukce uzavřena, aby vám pomohl hodnota položky. Ignorovat nabídkový šílenství, které se někdy objevuje v aukcích.
Znám prodejce
Recenze prodejcovy náměty rating, a věnovat zvláštní pozornost negativní zpětnou vazbu. AuctionShadow.com se o nástroj, který třídí pomocí prodávajícího náměty dodat negativních odpovědí pro vás vyhodnotit rychle. Plus AuctionShadow pokračuje dále na dotaz prodávajícímu historii překračovat své náměty rating.
Je prodejcovy náměty z různých kupujících, nebo jen pár 'společníci'?
Je prodejcovy náměty Trending nahoru nebo dolů?
Je cena této aukce 'mimo rozsah' od prodávajícího typické aukce, kde dosáhl jeho zpětnou vazbu?
Má prodávající rozšířit své aukcích často?
Jsou přepravní náklady vysoké, nebo z podílu?
Je prodávající v sporná místa?
Má obsahovat výčet podezřelých jazyka nebo obsah?
....... a další. Ujistěte se, že přezkoumání těchto údajů. Zeptejte se prodejce otázky a mít jistotu, dostanete uspokojivou odpověď. Poznejte své politiky týkající se plateb, lodní a výnosů. Například, pokud mu není loď na vaše místo, nemají obtěžovat přihazování na aukci. Pokud má prodávající jiné předměty, podívejte se na ty. Udělej to předtím, než budete přihazovat.
EBay znát pravidla
Budete muset mít jasnou představu o eBay Proxy nabídkový systém, holandské aukce, rezervy aukce, Kup teď to aukce, dražby a pro vyšší-oceněných položek. Být obeznámen s přihazování inkrementů pro měnu a nabízení úroveň vaší aukci. Jste-li jasné, o každém z eBay pravidel, strávit nějaký čas na eBay na stránkách nápovědy.
Zavázat na maximální cenu, kterou chcete platit
Nejúčinnější strategii pro trvale vyhrát aukcí eBay je nabídka absolutně nejvyšší jste ochotni zaplatit, a nechte náš systém odstřelovač předloží svou nabídku v závěrečných sekundách a proxy nabídkový systém zvýší vaši nabídku na potřebné úrovni. Tento 'nastavit a zapomenout' odstřelovač službě je méně stresující, a je klíčem k více vítězných aukcí.
Hodnotu vaší nabídky moudře
Doporučujeme vám nabídka vašich absolutní max, ale pár centů jednu cestu, nebo jiné, může být velký rozdíl. Nedělejte si starosti v nabízení přesné přihazování inkrementuje. Nabídka v odd částky. Mnozí nováčci nabídku zaoblenými čísel. Pokud ne, může být jen natolik, abyste se o vítězi. Vezměme poštovného ve své náklady. Jsou obvykle placené kupujícím a jsou navíc k vaší výherní částka nabídky.
Re-hodnotí svou nabídku
Pokud si nejste vítězných aukcích si myslíte, že byste měli vyhrát, budete muset být více agresivní, s vaší nabídky. Náš systém vám pošleme e-maily, pokud jste byli přelicitovat a jakoukoli nabídku výpis, ve kterém jsou vaše nabídka byla překročena budou zvýrazněny žlutě. Mějte na paměti, proxy nabídkový systém bude pouze zvyšovat svou nabídku dost, aby vás na vysokou dražitel na většině aukcí. Takže vaší maximální nabídky. Nizozemština aukce nepoužívají proxy systém, takže maximum je obvykle používán v těchto aukcí.
Nabídka v závěrečné okamžiky aukci za nejlepší výhodou
A není pozdě nabídku podílet se na chodu ceny nahoru. Když jste nabídku pozdě v aukci můžete změnit nebo odstranit vaše nabídka snadno. Pokud vaše nabídka dorazí v konečném sekundách aukce, vaše uživatelské jméno nemůže být použit k nalezení aukce, a vaše nabídka nemůže pomoct někomu jinému hodnota položky. A samozřejmě, pozdní odstřelovač nabídku pouze s sekund zbývajících zabraňuje konkurence z reagovat na vaši nabídku. Použijte náš odstřelovač služby. Pokud jste novým sniping, podívejte se na náš návod. Take rad univerzitních výzkumníků, nabídka pozdě v aukcích.
Nastavte si interval přihazování
Použití strategie, kdy se nabídka, i když je velmi pozdě v aukcích. Pět sekund je dobré obecné pravidlo v případě, že používáte náš odstřelovač služby. Náš systém automaticky nastavuje na rušné a pomalejší časy na eBay. Nicméně, není kladen příliš velký důraz na tom, aby se vaše nabídka poslední dorazí na eBay. Pokud po vás někdo nabídky, proxy systém okamžitě zvýšit svou nabídku výše jeho. Někdy, když očekávají jiné odstřelovače přihazovat velmi pozdě, může přispět k nabídce před nimi na patnáct nebo dvacet sekund před blízko. eBay pravidla státní dřívější nabídky rovná pozdější nabídku přijme precedens.
Zkontrolujte, zda vaše nabídka odpovědí chytit problémy rané
Když vaše nabídka dorazí na eBay, které reagují na stav vaší nabídky. Pokud existuje nějaký problém, tato nabídka odpověď vám řeknou, že příčiny, a mají často odkazy k jeho vyřešení. Vaše nabídka může být blokována buď prodávající nebo eBay z různých důvodů. Pokud je omezení na eBay váš účet, přihlaste se do svého 'My eBay' a kontrola záznamů eBay může být vyslán. Dodržujte pokyny k nápravě problému. Pokud má prodávající zablokovány vaši nabídku, kontaktujte ho a zeptejte se na důvod. A nezapomeňte vaše přihlašovací odstřelovač vždy odpovídá vaší aktuální eBay přihlášení.
Nabídka bezpečně
Neúčastní žádné 'z webu' obchodů prodávající mohl nabídnout. Je zajištěna bezpečnost při zakoupení do eBay prostředí. Komunikovat s prodávajícím prostřednictvím eBay. Nereagují na žádné e-maily jsou uvedeny na eBay, že pocházejí z vás požádat, aby klikali na jakékoliv odkazy nebo odhalit soukromých informací. Tyto vtip e-maily května říct porušení bezpečnosti nebo omezení v úvahu, že potřebuje vaši pozornost. Pokud eBay a Paypal musíš něco udělat, že se s vámi, když se přihlásíte ke svému účtu prostřednictvím svých stránek. Nikdy kliknutí na odkazy v nevyžádaných e-mailů.

Žádné komentáře:

Okomentovat