sobota 17. ledna 2009

co je to vlastně Google SketchUp a k čemu slouží?

všiml jsem si, že v několika příspěvcích používám název Google SketchUp a přitom tu nezaznělo, k čemu tento software vlastně slouží. Proto použiju volný překlad ze stránky http://sketchup.google.com/product/gsu.html

Google SketchUp 7
Vytvořte 3D modely a sdílejte je se světem
Google SketchUp je software, který můžete použít k vytváření 3D modelů na cokoli chcete.

Začněte hned teď.

Většina lidí si poradí s SketchUp během několika minut. Desítky video tutorials, rozsáhlé Centrum nápovědy a celosvětová komunita uživatelů znamená, že každý, kdo chce, aby použil 3D modely s SketchUp, může. Podívejte se na náš trénink videa »

Modelujte cokoliv si dokážete představit.

Pokusně dekorujte váš obývací pokoj. Designujte nové kusy nábytku. Modelujte vaše město pro aplikaci Google Earth. Vytvořte skatepark pro své město, pak exportujte animace a sdílejte je na YouTube. Neexistuje žádný limit na to, co si můžete vytvořit s SketchUp.

Získejte modely online zdarma.

Můžete stavět modely od začátku, nebo si můžete stáhnout co budete potřebovat. Lidé po celém světě sdílejí to, co vytvořili na Google 3D Warehouse. Je to obrovské, vyhledávatelné repository modelů, a je zdarma. Prozkoumejte Google 3D Warehouse.

Linky na zmíněná témata následujte přímo na originální stránce, tento překlad jsem upravil hlavně pro vytvoření představy, o čem je tu vlastně řeč :o)

Už jsem zmínil, že ja nevidím použití SketchUpu úplně jednoduše, více o tom píšu zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat