pondělí 6. července 2009

střípky z uplynulého týdne

Sedím doma po uplynulém prodlouženém víkendu, který jsem strávil v Olomouci. Minulý týden jsem prožil nachlazený, asi reakce na klimatizace v autech, pracích, shopping parcích a kdoví kde ještě.

Můj IBM NetVista se mi nepodařilo rozchodit ani poté, co jsem zakoupil nové šráky z řadiče. Ještě zkusím někoho ukecat, ať mi s tím pomůže. Neřekl bych, jaký je problém nabootovat z USB. Člověk by řekl, že už to musí být desetkrát vyřešeno, že? Nicméně ta IBM mrcha nebootuje ani z bootovatelného CD, je to prostě nějak rozbitý.

Minulý týden se kromě nemocí nesl v duchu aukra a prodeji na něm, dokonce jeden den jsem odesílal hned 3 zásilky - 2 chorvatské SIM karty, které prodávám s tisíce procentním ziskem (bohužel v absolutním vyjádřením malým), dál jsem se zbavil wifi usb donglu.

Od příštího, vlastně od tohoto týdne, začínám chodit do klubu Brumlovka, kde mi kolega přenechal za 750 měsíčně na 2 měsíce svoje členství. Protože začínám mít obsazené všechny večery, cvičit budu chodit asi ráno. Snad nebudu opět nemocný...

Jinak - klasika, boje s central groupem ohledně statisícových nedoplatků a ztracených peněz, nekončící práce, ...

Marně se snažím najít něco pozitivního. Začínám koketovat s myšlenkou návrat na Moravu... Alespoň do Brna...

PS: jak se tak pozoruju, moje týdenní edice nazvané Střípky z uplynulého týdne se stávají populárními.

PS1: kvůli blogování se těším na novou nokii N97, ale zatímco v USA ji prodávají za 14 tisíc i s DELL notebookem (vostro?), u nás stojí samotná asi 17 nebo 18 litrů ... to je docela dost... Za tu cenu do toho nepůjdu, to je pro mě dost peněž. Moje cena je 10 litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat