pátek 26. října 2007

mě snad šálí zrak


Central Group mi napsal (kdo neví, co to znamená, tak to znamená to, že jestli se mi podaří načerpat hypotéku do konce roku, ušetřím asi 120.000 kvůli změně sazby DPH) :

Můžeme Vás ujistit, že jsme se s pracovníky všech spolupracujících bank dlouhodobě na toto období připravovali a máme projednané takové postupy, které umožní v rámci daných legislativních pravidel čerpání úvěrů co nejvíce urychlit. Naší snahou bylo také optimalizovat harmonogramy výstavby tak, aby se prohlášení vlastníka bytových domů, resp. zaměření staveb rodinných domů, která jsou nezbytným prvým krokem k zahájení čerpání, podařilo tam, kde je to reálné, zkompletovat co nejdříve. Zároveň jsou banky připraveny k vyčerpání úvěrů ve zvláštním režimu, díky němuž se i další nezbytné formality maximálně zjednoduší.


Pokud se bytů týče, prakticky to tedy znamená, že v následujících lokalitách:
· Praha 5 – Radlice „Rezidence Panorama“,
· Praha 5 – Stodůlky „Nové Stodůlky“ (bytové domy A – H),
· Praha 10 – Pitkovice „Nové Pitkovice“ (bytové domy A – E, I – K),
· Praha 10 – Pitkovice „Panský dvůr“
bude prohlášení vlastníka podáno na příslušný katastrální úřad do 30.11.2007, přičemž za tohoto předpokladu by měly být naše spolupracující banky schopny zajistit čerpání ještě v průběhu prosince 2007. Tentýž režim samozřejmě platí i pro lokality již dokončené a lokality s termínem dokončení do 31.12.2007.

Žádné komentáře:

Okomentovat